CF Hilde Geeraert deelt haar ervaring over de Being you classes.

Mijn ervaring met de Being You Facilitators Class van Dr Dain Heer…

Sinds enkele jaren gebruik ik vrij intensief de tools van Access Consciousness om dingen makkelijker te maken in mijn leven… depressie weg, dingen werden lichter en ik kreeg meer ruimte, maar er ontbrak nog steeds iets… de vraag waar ik mee rond bleef lopen was “Wanneer komt ‘Happy’ nou?”  Op één of andere manier was dat er nog steeds niet… Wanneer zou ik ’s morgens uit mijn bed springen en mij happy voelen, dat soort blijheid hebben, dat van binnenuit komt?

En toen kwam op een dag de e-mail met de uitnodiging voor de Being You class binnen. De class begon aan mij te trekken en liet mij niet meer los…Ik moest daar heen.

Toen ik thuis was na de class merkte ik dat ik voor het eerst sinds ik mij kan herinneren met een blijheid in mijn lijf rond liep. Niet het soort uitbundigheid dat met veel lawaai gepaard gaat, maar een soort van welgezinde blijheid in mijn lijf zonder specifieke reden, die ik wekenlang met dankbare verbazing heb gadegeslagen.

Wat als blijheid is wat we werkelijk zijn… zou jij het dan ook kiezen?

Dankbaar voor de mooie verandering!

Hilde Geeraert

De volgende klas in onze buurt is in Marseille, Frankrijk op 23-26 maart

Being you in Marseille

Being You Changing The World met Dr Dain Heer