Hoe was de Choice of Possibilities class met Dr Dain Heer?

1. Wat is je het meeste bijgebleven?

Paul de Leeuw: De manier waarop Dain Heer de class faciliteert vond ik super. Helder, humoristisch, goed afgestemd en heerlijk authentiek!

Het leuke was dat ik enkele vragen had die ik zonder ze hardop te stellen aan bod kwamen, mooi afgestemd dus. Ik ben heel blij met de uitvoerige uiteenzetting van de Golden planet,  de Techies en hoe daar mee om te gaan.

Christine Trommelmans: Vooral het verhaal van de gouden planeet, dit maakte voor ons zoveel duidelijk, de puzzel viel in elkaar. Ook Dain was fenomenaal.

 

2. Was dit je eerste Advanced class?

Paul de Leeuw: Het was mijn eerste COP Class. Ik heb 3 x een Foundation class, 2 x een 3 daagse Body process Class en een Pragmatic Psychology class gevolgd…. geen idee of deze onder de noemer “advanced” vallen.

Christine Trommelmans: Ja, het was mijn eerste Advanced class!

 

3. Wat had je nooit verwacht en is gebeurd?

Paul de Leeuw: Ik had geen andere verwachtingen. Ik wist dat het een nieuwe ervaring voor mij zou zijn. Ik ben blij en dankbaar dat ik deel heb genomen aan de class, Er zijn veel shifts gaande zowel voor, tijdens als na de class. Ik beluister de opnames terwijl ik de Bars ontvang, moet er erg om lachen en geeft me ruimte en verdieping.

Christine Trommelmans: Er was zoveel persoonlijke transformatie in deze drie dagen.

 

4. Wat had je verwacht en is niet gebeurd?

Paul de Leeuw: Ik had geen verwachtingen.

Christine Trommelmans: Ik had ook geen verwachtingen.

 

5. Als iemand Access Consciousness niet kent, wat zou je hem / haar over de class vertellen in 3 zinnen?

Paul de Leeuw: De class heeft me inzichten en mogelijkheden aangereikt om nog makkelijker te creëren wat ik wens door bewust keuzes te maken en onbewuste beïnvloeding te elimineren. Het heeft me een kijkje achter de schermen gegeven over de oorspronkelijke kwaliteiten die wij als mensheid van nature bezitten, hoe deze kwaliteiten ontkracht zijn en hoe deze weer in ons bewust-zijn te halen door ze opnieuw toe te eigenen.

Christine Trommelmans: Het is een eye-opener. Als je bereid bent om er voor open te staan, hoe dat heel je wereld en je leven duidelijk en gemakkelijk  wordt.

 

6. Wat is jouw favoriete tool?

Paul de Leeuw: Pffff, zijn er zoveel. “Van wie is dit? ” is mij altijd heel behulpzaam en natuurlijk de Techie clearing waar ik voor de class ook al een tijd mee bezig was.

Christine Trommelmans: “Hoe kan het nog beter dan dit?” + The key en de locks!

 

7. Hoe heb je deze class gecreëerd, in 1 zin?

Paul de Leeuw: Gewoon een keuze gemaakt. Cliënten en cursisten voor Access Bars Classes, Body process Classes en Energetic Facelift classes maakten het mogelijk.

Christine Trommelmans: Door Bars en Facelift klassen te geven en sessies. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *