De Zeven Dingen Die Het Universum Jou Wil Vertellen…

Als Je Bereid Bent Te Luisteren!

Hoi allemaal! Dit is dr. Dain Heer.

Ik wilde dit met jou delen en deze video voor jou maken over de zeven dingen die het universum jou wil vertellen, als je bereid zou zijn om te luisteren. Blijkbaar ben ik op dit moment de spreekbuis voor het universum, dus ga lekker zitten, luister, en kijk of er iets is wat jou aanspreekt en hopelijk een bijdrage aan jou is.

Nummer 1

Jij, beste vriend, bent een slapende reus.

Er is zoveel meer beschikbaar in jou, als jou en voor jou dan je je ooit kon voorstellen. Weet je wat er gebeurt als je opgroeit in deze wereld, dan is het zoiets als… als je even aan kleine kinderen denkt, zie hun enthousiasme, zie hun plezier. Merk feitelijk op dat als zij vallen en jij er geen groot probleem van maakt, dat zij dan meteen weer opstaan en verder rennen.

Dat is eigenlijk ook hoe jij bent. De meesten van ons hebben dat nooit erkend aan onszelf. Een van de grootste dingen die ik het afgelopen jaar heb gezien tijdens het faciliteren van Access Consciousness is, dat mensen zoveel grootser zijn dan zij ooit aan zichzelf hebben toegegeven.

Ik heb mensen gezien die misbruik hebben meegemaakt en die ervoor gekozen hebben om de cirkel van misbruik te doorbreken en zij zijn echt aardige, zorgzame mensen die aan anderen bijdragen. Ik heb mensen gezien die armoe hebben ervaren en daar overheen gekomen zijn om het leven van hun dromen te creëren, werkelijk. Wat ik jou wil vertellen met dit alles, is dat er zoveel meer voor jou is dan je misschien ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Als je dat voor een moment tot je door kunt laten dringen, als je dat ook maar even voor een seconde kunt inademen, geeft jou dat misschien het vertrouwen, de hoop, het gewaarzijn, de kracht als je dat wilt, om echt door te gaan. Er is werkelijk iets groots aan jou en het feit dat je niet in staat bent om dat te zien is niet verkeerd van jou. Het is de manier waarop deze realiteit is opgezet, het is de manier waarop het ontworpen is.

Wij zijn ontworpen om naar het laagste algemeen gemiddelde te gaan. Ik bedoel, als je ernaar kijkt, de meeste van onze scholen hebben dat effect gecreëerd. Zij wilden dat jij het laagste algemene gemiddelde had, zodat je kon slagen, en omdat je niet uitgedaagd werd en omdat niemand jou vertelt en met je praat over jouw grootsheid en niemand jou meer bewustzijn geeft hierover en niemand dat van jou vraagt, blijf je onuitgedaagd en je blijft denken dat je op de een of andere manier minder bent dan je bent.

Nummer 2

Waar je je op dit moment ook maar bevindt in jouw leven, je hebt het absoluut briljant gedaan met de hulpmiddelen die jij beschikbaar had. Wat als er nu betere hulpmiddelen beschikbaar zijn?

Een van de dingen waar ik met zoveel mensen aan gewerkt heb, is dat zij bij mij komen met een gevoel van verkeerd zijn. Ik kan daar zo in meevoelen. Ik bedoel, 16 jaar geleden bevond ik mij op een plek in mijn leven dat ik er echt een einde aan wilde maken als de dingen niet zouden veranderen, omdat ik zo vast zat in de verkeerdheid van mijzelf. Ik dacht dat ik slechte keuzes had gemaakt, en dat ik slechte relaties had, en ik had slechte keuzes gemaakt voor mijn bedrijf…Ik leek niet te kunnen creëren wat ik wilde.

Wat ik me realiseerde toen ik begon met het werken met mensen, ik zag mensen in soortgelijke situaties en ik realiseerde me: “Weet je wat? Deze mensen zijn niet verkeerd, zij hebben alleen de hulpmiddelen niet gekregen om hun leven te creëren!” Wat ik graag wil dat jij weet, meer dan wat dan ook, is dat de hulpmiddelen nu beschikbaar zijn. Ze bestaan echt en ik zie ze iedere dag. Ik zie wat andere mensen wonderen zouden noemen, letterlijk iedere dag – als het al niet vaker is – soms verschillende keren per dag.

Er is iemand die een class met mij gedaan heeft, misschien een “Being You,Changing The World” class, en zij stuurde mij  maanden later een email waarin zij zei:

 

“Ik ben zo anders, ik vind mezelf leuk. Ik ben nu dankbaar voor mijzelf en ik realiseer me wat jij in de class hebt gezegd, dat ik niet eerder de hulpmiddelen had om hier te komen. Nu ik die hulpmiddelen heb, is alles anders omdat ik ze echt gebruik en ik vind mezelf nu echt leuk.”

 

Er was een man die naar een “Being You, Changing The World” class kwam, die ik in Australië gaf. Een lieve, lieve man die geen idee had. Hij was zijn hele leven verkeerd gemaakt door zijn familie, die gemeen, beledigend en onaardig was. Hij had een autoimmuun ziekte, waar hij uit probeerde te komen. Hij dacht erover zijn leven te beëindigen, omdat zijn lichaam altijd pijnlijk was, hij zat in een constante staat van oordelen over zichzelf. Als je de email zou lezen die beschrijft hoe hij nu leeft, twee jaar later, dan zou je tranen in je ogen krijgen, net als ik. Hij zei: meteen na deze class was de autoimmuun ziekte weg, hij begon een gevoel te krijgen van eigenwaarde.

Dus alsjeblieft, waar je je ook maar op dit moment bevindt in je leven, ik wil graag dat je weet… je hebt nooit iets verkeerd gedaan en je hebt het geweldig gedaan. Als je gemene dingen hebt meegemaakt en oordelen en armoe en misbruik en als je nog steeds de ene voet voor de andere zet, je uiterste best doet om een leven te creëren en als je nog steeds op zoek bent naar hulpmiddelen om iets te veranderen, herken dan alsjeblieft hoe moedig je bent! Je hebt het niet opgegeven en ik kom jou zeggen dat dat het grootste cadeau is dat je jezelf kunt geven.

Geef nooit op, geef nooit toe, stop nooit.

Nogmaals, de hulpmiddelen zijn nu beschikbaar om het te veranderen.

 Nummer 3

Al die dingen waar je over gedroomd hebt en je hele leven over droomde, die zijn echt mogelijk. Wat daarvoor nodig is, is dat je jou vertrouwt. Ik kan niet voor jou spreken, maar toen ik een kind was en op diverse momenten als tiener en vervolgens als jong volwassene en tijdens mijn chiropractie opleiding, werd ik soms ‘s nachts wakker om 2  of 3 uur en droomde van mogelijkheden. Dan had ik natuurlijk niet de hulpmiddelen om ze te creëren, dus ze werden geen werkelijkheid en dan dacht ik, “Ik heb het verkeerd, ik zal wel waanideëen hebben. Wat doe ik eigenlijk dat ik denk dat ik werkelijk geluk kan creëeren in het leven van mensen? Wat doe ik eigenlijk dat ik denk dat ik werkelijk een bijdrage kan zijn aan het veranderen van mensen? Wat ben ik aan het doen dat ik denk dat deze mogelijkheden er voor mij kunnen zijn? Wie ben ik?”

Dus, ik wil je eigenlijk over al deze dromen vertellen, ze zijn echt mogelijk, en ik hoop dat als ik dit zeg, dat je je realiseert dat dit geen zweverig sprookjesgesprek is dat ik met jou probeer te hebben. Daar had ik er zoveel van tijdens mijn zoektocht naar het vinden van iets anders en dat bracht me werkelijk nooit ergens. Wat ik probeer te bereiken met dit gesprek is iets anders. Ik probeer te bevestigen wat werkelijk waar is voor jou, waar niemand bereid is over te praten. Het is een gesprek dat niemand wil houden. Dus weet alsjeblieft, die dromen die je altijd hebt gehad, het is echt waar dat je ze werkelijk kunt bereiken, het is echt mogelijk om ze te creëren.

Nummer 4… Ik wil nog één ander ding zeggen. Sorry, ik heb ADD, ADHD, OCD en autisme allemaal bij elkaar, ik heb meestal zo’n 10.000 dingen in mijn hoofd, die allemaal de hele tijd gezegd willen worden en ik zal zo weer teruggaan naar wat ik net gezegd heb, dus dank je wel dat je het nog steeds volhoudt met me.

Wat ik wil zeggen, waarom ik weet dat dit mogelijk is, is omdat ik dat gezien heb bij duizenden mensen, tienduizenden, honderdduizenden, honderd- en honderdduizenden die ik gefaciliteerd heb de afgelopen  jaar. Het zou één ding zijn als ik ermee kwam, dat ik deze hulpmiddelen gebruikte, zodat het voor mij veranderde, maar dat ze niet voor anderen werkten. Maar voor iedereen die deze hulpmiddelen gebruikten leken ze te werken, oké. Weet alsjeblieft dat dit mogelijk is, dit is beschikbaar.

Een hulpmiddel dat ik nu meteen met jou wil delen is:

“Wat waar voor jou is, zal je altijd lichter laten voelen, een leugen zal je altijd zwaarder laten voelen”.

Dus als iets wat ik jou vertel je lichter laat voelen, dan komt dat omdat het waar is voor jou. Neem dit alsjeblieft niet zomaar van mij aan, kijk wat waar is in jouw wereld.

 Nummer 4

Je bent niet gewoon, gemiddeld en reëel, jij bent anders. En telkens als je ergens niet past, dat is het geschenk van de andere mogelijkheid die jij bent. Iedere keer als jij er niet bijhoort, dat is het geschenk van jouw anders zijn.

Een van de dingen waar we onszelf verkeerd voor hebben gemaakt, is voor het anders zijn. Voor het niet passen, voor het niet zo zijn zoals onze familie ons wil laten zijn.Voor het niet zo zijn als onze vrienden ons willen laten zijn, voor totaal niet hetzelfde zijn als onze vrienden of onze familie en ons afvragen: “Hoe komt dit zwarte schaap hier in de familie?”. Velen van jullie zijn het zwarte schaap van de familie genoemd of je bent over jezelf gaan denken, dat je het zwarte schaap van de familie bent. Wat ik jou wil vertellen, is dat anders zijn het geschenk is van jou, dat verschil is een bereidheid om een andere wereld te zien en een andere mogelijkheid, anders dan iedereen bereid is om te zien.

Wist jij dat Thoreau heeft gezegd: “Dans op het ritme van jouw eigen drummer.”?

Dat verschil is de bereidheid om een ander drumritme te horen, dan waar iedereen op dit moment op aan het lopen is. Ik weet niet hoe het voor jou is, maar als ik rondkijk in de wereld, en zie dat mensen hetzelfde ding doen, telkens weer, hetzelfde, telkens weer en weer, zelfde plek, zelfde ding, zelfde plek, zelfde ding, ik realiseerde me dat we mensen nodig hadden die een andere drummer konden horen, die bereid zijn om te dansen op een ander ritme en niet teruggehouden worden door de beperkingen, die iedereen zo belangrijk vindt.

Dat verschil dat jij bent, waar jij jezelf verkeerd voor hebt gemaakt je hele leven… Wel, ik heb mezelf in ieder geval mijn hele leven verkeerd gemaakt voor mijn anders zijn. Het verschil dat jij bent, waar jij jezelf je hele leven verkeerd voor hebt gemaakt, is het grootste geschenk dat je hier aan deze wereld komt geven. Als jij jezelf werkelijk zou toestaan om de bereidheid te hebben, de kwetsbaarheid en de moed om het te kiezen, dan zal jouw wereld groter worden en onze wereld zal groter worden.

Alsjeblieft, alles wat jij gedaan hebt om te proberen om het verschil dat jij bent te vernietigen en te beperken, zou je dat nu allemaal willen laten gaan, alsjeblieft? Dank je wel!

Nummer 5

Er is een geheel nieuwe realiteit om te ontdekken en te creëren, en die heet: jouw realiteit en die lijkt totaal niet op degene die jij had aangenomen als de ware, goede, perfecte en correcte via anderen. Het is net zoals jij, anders.

Stel je eens voor dat je – en ook nu meteen het gevoel zou krijgen hoe het zou zijn – als je een begin kon maken om een gevoel te krijgen van jouw realiteit en hoe anders dat is en als je niet langer probeert om dat af te sluiten. Probeer jezelf niet langer verkeerd te maken, omdat je dit andere gezichtspunt hebt.

Wat als wat werkelijk nodig is, in de richting gaat van dat verschil om te ontdekken wat jouw realiteit is, in plaats van proberen te passen in de realiteit van iedereen.

Wat als wat werkelijk nodig is, is om de richting op te gaan van dat verschil wat een inspiratie voor jou is, wat vreugdevol voor jou is, wat anders is voor jou, dan voor wie dan ook en dat je dat begint te creëren.

Wat als dat het grootste geschenk is dat jij kunt zijn en eigenlijk het geschenk is dat jij hier komt zijn in de wereld?

Dus alles wat jij bent gaan doen om dat niet te doen, om dat niet te zijn en het jezelf niet toe te staan om de richting op te gaan van jouw realiteit,– omdat het niet leek op de realiteit van anderen –wil je dat allemaal laten gaan alsjeblieft? Dank je wel!

Nummer 6

Als jij waarlijk jou bent, dan ben je zo geweldig dat als je dat zou willen zien en erkennen, dan zou het je totaal van je voeten slaan.

Wat ik bedoel? Wel, heb je ooit een keuze gemaakt waarvan je wist dat het de juiste keuze voor jou was om te maken, ook al had iedereen er een probleem mee? Een keuze die je niet eens tegen andere mensen maakte, maar het was gewoon een keuze voor jou. En hoe heeft dat uitgepakt? Hoe geweldig was dat? Hoeveel gewaarzijn heb je toen verkregen? Hoeveel pret heb je gehad? Het is fenomenaal als je dat doet. Wanneer je werkelijk kiest voor wat werkelijk waar is voor jou, als je ervoor kiest om in de richting van jouw realiteit te gaan, dan wordt alles mogelijk. Als je dat niet kiest, dan beperk je jezelf gebaseerd op “Oh, deze persoon veroordeelt dit,dus ik ga daar niet heen. Deze persoon veroordeelt dit, dus kan ik dit niet doen. Deze persoon veroordeelt dat, dus kan ik dat niet doen.”

Als je daaruit functioneert,dan lijkt je leven te klein te worden. Dan wil je daar niet meer in zijn, want wie wil er nu een leven dat zo klein is? Niemand van ons wil dat! Ik vertel je dit uit mijn persoonlijke ervaring, dat is waarom ik 16 jaar geleden mijn leven wilde beëindigen. Omdat ik in ieders doos van oordelen probeerde te passen. Iedereen had een ander pakket van oordelen. Ik moest wat waar was voor mij afsnijden, om te voldoen aan de oordelen van mijn vader en aan de oordelen van mijn moeder en aan de oordelen van mijn vriendinnen en de oordelen van mijn stiefmoeder en de oordelen van mijn broers en zussen en ik was constant bezig om op deze dunne lijn te lopen.

De moeilijkheid is, niemand kan eeuwig op zo’n dunne lijn blijven lopen. Niemand kan dat goed genoeg. Niemand kan dat eeuwig lopen en je doet een verkeerde stap en dan veroordelen zij jou, omdat je iets verkeerd doet, omdat jij buiten de doos van oordelen bent gegaan, waar jij in zou moeten passen.

Als jij werkelijk in de richting gaat van jouw realiteit, als je werkelijk zoiets hebt van: “Weet je wat? Iedereen en jullie oordelen, dank je wel voor het delen, ik ben erg dankbaar.”

Je begint met jezelf ruimte te geven, je begint met jezelf speelruimte te geven. Je begint met een heel andere wereld van keuzes beschikbaar te maken.

In plaats van alleen de keuze om op die smalle lijn te blijven bepaald door hun oordelen. Dan worden de dingen werkelijk opwindend en dan begint het zo plezierig te worden. Maar dat niet alleen; het interessante is, dat wanneer je dat doet, je dan begin te zien dat hun wereld van oordelen verandert. Omdat wanneer jij jezelf niet beperkt op basis van hun oordelen en als je toch gaat, en als je dan gelukkiger wordt en je begint succesvoller te worden, jezelf aardiger te vinden, wat dat dan ook is, dan smelten hun dozen van oordelen en dan begin je een inspiratie te worden.

Voor iedereen die luistert, die ooit een inspiratie voor anderen om jou heen wilde zijn en je bent zo teleurgesteld, omdat je dat wilde zijn en je gaf ze die boeken en je vertelde ze: “Hee, lees dit!” of je stuurde ze een link naar een video of iets inspirerends, en je zei: “Bekijk dit, het is geweldig!” en als ze je gewoon totaal negeren… Het grootste geschenk dat je kunt geven is datgene te vinden, dat jouw realiteit is,vind datgene, wat het dan ook is, dat Jouw naam heeft en Wees het. En dat zal je van je voeten slaan, en hun ook.

Het zou kunnen zijn dat jij het enige bent in hun leven wat hen inspireert om te weten dat er meer mogelijk is en om iets anders te kiezen. Dat is waarom, toen ik zei dat jouw verschil een geschenk is, dit is wat ik bedoel. De bereidheid om dat te volgen, is één van de grootste geschenken die je jezelf ooit kunt gevenen iedereen om jou heen.

Nummer 7

Jij bent cruciaal voor de toekomst van de wereld.

Er zijn dingen die alleen jij weet en die alleen jij bent, die jij weigert te weten en te zijn, dat als jij bereid was ze te weten en te zijn, het de wereld zou veranderen.

Belangrijk om dit te snappen mijn vrienden. Er zijn dingen die alleen jij weet. Er zijn manieren van zijn in deze wereld, waar jij alleen toegang tot hebt. Een van de interessante dingen die ik heb uitgevonden tijdens het faciliteren van zoveel mensen in de afgelopen 16 jaar, dat als je weet dat iets mogelijk is en je bent bereid ervoor te kiezen, dan open je daarvoor een ruimte, om in deze wereld te bestaan,waar het daarvoor misschien nooit bestaan heeft.

Als iedereen naar een situatie aan het kijken is op een bepaalde manieren ze gaan in allerlei soorten oordelen en jij hebt zoiets van:”Oh, waarom zijn we dat aan het veroordelen?” en zij hebben zoiets van:”Wat bedoel je,waarom zijn we dat aan het veroordelen? Zo doen wij dat!” “Dat weet ik, maar waarom?” en ze hebben geen antwoord voor je. Dat is het zijn van het verschil dat hun realiteiten verandert. Als jij zou herkennen dat er iets is wat jij weet, dat er iets is dat jij bent,dat een geschenk is aan deze wereld, een geschenk aan ieder van ons die een zoeker is zoals jij…

Nummer 8

En weet alsjeblieft ook – ik ga nog een achtste ding hieraan toevoegen, waarvan ik denk dat het van belang is dat je dat weet – je bent niet alleen!

Je bent niet alleen, je bent niet alleen.

Er zijn anderen daar buiten, die naar dezelfde vredige, vriendelijke, bijdragende wereld verlangen, die een vrijgevigheid van geest heeft, die een aangeboren vriendelijkheid heeft en een zachtheid. Je bent niet alleen. Alsjeblieft, wat je ook doet,of het nu Access Consciousness is, of iets anders, vind alsjeblieft mensen die net als jij zijn, die de zoekers van deze wereld zijn, die iets anders verlangen.Het is tijd, op onze planeet en in jouw leven voor de dingen om te veranderen.

Dus, mijn prachtige vrienden, dank je wel dat je op deze planeet bent op dit moment en het spijt me voor het lijden dat je hebt ervaren en ook ik heb er een heleboel lijden ervaren. Ik dacht dat het mijn leven geruïneerd had en ik realiseerde me dat al het lijden dat ik ervaren heb me heeft voorbereid om te zijn wie ik ben vandaag, om een bijdrage te zijn aan andere mensen en ik vraag jou…Wat als dat wat jij ervaren hebt in jouw leven, jou voorbereid heeft om het geschenk te zijn en de bijdrage aan deze wereld, die jij werkelijk bent?

Wat als jij, zoals jij waarlijk bent,  het geschenk, de verandering en de mogelijkheid bent die deze wereld nodig heeft?

Kies er alsjeblieft voor dat te zijn. Ik hoop dat deze acht dingen een bijdrage aan jou zijn geweest. Ik ben zo dankbaar dat jij op de wereld bent en weet alsjeblieft dat alles veranderlijk is. Jij bent degene die het kan veranderen!

Ik zie ernaar uit om je op een dag persoonlijk te ontmoeten!

Via deze link kun je meer informatie over dr. Dain Heer lezen op zijn website.

En hier kun je meer informatie lezen op deze website in het Nederlands over de classes van dr. Dain Heer 

Dit is een transcript van een video van Dain Heer op Youtube: https://youtu.be/VxPazhmlZGU

Als je deze video met Nederlandse ondertiteling wilt bekijken, klik dan op het wieltje onderaan de video en kies bij Ondertiteling/Subtitles voor jouw taal!