Hoe was de Talk To The Entities Advanced class met Shannon O’Hara?

Welkom op dit keileuke mini interview waar meerdere participanten op een iets andere, leuke en spontane manier antwoordden op 7 leuke vragen

 

1. Wat is je het meeste bijgebleven?

Mathilde Ponds: Mijn overleden opa Vreeman wilde Shannon spreken over zijn “oorlogsverleden”. Hiervoor zocht hij contact met Shannon via mij. Ik stelde de vraag aan Shannon voor mijn overleden opa. De oefening in communicatie en de hulp hierbij van mijn teamgenoten en Shannon heeft diepe indruk op mij gemaakt. Shannon vertelde dat ze zelf Joods is en mijn opa wilde haar “teruggeven” wat hij de Joden in de oorlog heeft aangedaan. De facilitatie die daarop volgde, en de bijdrage van alle cursisten live, online en alle entiteiten die deelnamen om het gebeurde in de oorlog Nederland op afstand te clearen en te ontsluiten was beyond mindblowing. Nog dagelijks merk ik effecten en het is nog steeds gaande. Ja ik ben gewaar van entiteiten! En Shannon en opa Vreeman, dank jullie wel voor de erkenning en de bijdrage!

Selena Ardelean: De ruimte en het bewustzijn die Shannon is geweest gedurende de hele class. Ik luisterde en nam deel aan de class, vol bewondering voor de kracht van de tools van TTTE en voor iedereen die aanwezig was en bereid was om te starten daar waar wij waren.

Annet Melis: De enorme intensiteit in mijn lichaam gedurende de class en erna. Steeds meer mijn eigen kracht voelen toenemen en erkennen, en de nog resterende angsten rond TTTE voelen afnemen.

 

2. Was dit je eerste Advanced class?

Selena Ardelean: Dit was mijn eerste TTTE Advanced class.

Annet Melis: Dit was mijn eerste Advanced class

Mathilde Ponds: Dit was mijn eerste advanced class.

 

3. Wat had je nooit verwacht en is gebeurd?

Annet Melis: Praktisch gezien: ik had nooit verwacht dat het online volgen van een class zoveel effect zou hebben. Ik had steeds het gevoel dat ik op de eerste rij zat en voelde me zeer betrokken bij het geheel. Verder … de wereld ging steeds verder open.

Selena Ardelean: Ik werd er bewust van hoeveel ik gewaar was van al de entiteiten die aanwezig zijn in India. Ik had onlangs over mij ‘ontdekt’ dat ik een capaciteit had met bepaalde entiteiten, maar dat ik het niet echt wou erkennen. Ik ben zo dankbaar voor deze class die me heeft laten ervaren dat ik het niet ‘verkeerd’ had of ‘ernaast’ zat.

Mathilde Ponds: Ik had nooit verwacht dat “mijn familiegeschiedenis” zo van bijdrage kon zijn voor alle deelnemers van de advanced class en dat mijn gewaarzijn van entiteiten zo door mezelf erkend zou kunnen worden. Ik ben dankbaar voor mijzelf dat ik nu in toelating ben van wie ik ben.

 

4. Wat had je verwacht en is niet gebeurd?

Mathilde Ponds:  Ik heb vooraf aan de class al mijn verwachtingen, projecties, seperaties, weerstanden en oordelen die ik heb en had met betrekking tot de advanced class gecleared. Ik heb de class in al zijn facetten ontvangen met veel gemak, plezier en glorie.

Annet Melis: Niets wat ik bedenken kan…

Selena Ardelean: Zoals bij elke class waaraan ik deel neem, vernietig ik al mijn verwachtingen, projecties, conclusies, doelen en objectieven op voorhand. Het geeft mij de ruimte om verrast te worden. En man, dat lukt wel:))))

 

5. Als iemand Access Consciousness niet kent, wat zou je hem / haar over de class vertellen in 3 zinnen?

Annet Melis: Het hele TTTE traject waar ik tot nu toe mee werk heeft mijn wereld, leven, lichaam, business zoveel grootser gemaakt. Het vertrouwen in mijn weten, de magische dingen die gebeuren, makkelijk of niet, zijn een enorme bijdrage voor me.

Mathilde Ponds:  Mijn beleving is dat ik na de TTTE advanced class de tools ben. Ik ben TTTE bewustzijn en beschik over de tools. En “when I get to work, it works!

Selena Ardelean: Ik zou simpelweg zeggen dat het mogelijk is op een eenvoudige manier om de onzichtbare wereld van entiteiten te betreden en ook dat die wereld een contributie kan zijn aan ons dagelijks leven als je het wilt ontvangen. Ben jij bereid om het te ontvangen zonder standpunt?

 

6. Wat is jouw favoriete tool?

Selena Ardelean: De drie ‘backrubs’, ‘waar ben ik gewaar van’ en ‘erken’ waarvan en waar je gewaar bent.

Mathilde Ponds:  Waar ben ik gewaar van en Van wie is het?

Annet Melis: Van wie is dit? Retour afzender met bewustzijn eraan vast.

 

7. Hoe heb je deze class gecreëerd, in 1 zin?

Mathilde Ponds:  Ik heb het gekozen tegen mijn logische verstand in, omdat ik wist dat het enorm van bijdrage zou zijn aan mij, mijn lichaam, mijn leven en business! Ik heb gedaan wat ervoor nodig was en het ging met veel gemak en vreugde en nog dagelijks ontvang ik de glorie! Hoe wordt het nog beter dan dit?

Annet Melis: De class koos mij…

Selena Ardelean: In het begin van het jaar stond deze class niet op mijn ‘verlanglijst’, toen, tijdens de Beginning call met Shannon heb ik een kietelend gevoel gehad van… ik wil  meer weten. En ineens was ik bezig met de visumaanvraag en de rest. Als kersje op het taartje heb ik ‘het ontvangen’ van entiteiten onmiddellijk kunnen ervaren tijdens een bezoek naar Taj Mahal ook. Maar dit is een ander verhaal.