Op de Being You Class in Keulen – oktober 2017

De Being you ClasS in Keulen 

(artikel geschreven door Ivy Mobouck) 

Mijn Being You avontuur begon al voor de aanvang van de klas! Er geraken was een klein mirakel op zich! Mijn plan was de intro avond doen. Maar. Na die taster stond mijn lichaam AAN! Zoals nooit ervoor! Zelfs als ik probeerde te ontkennen, ik kon niet om mijn lichaam heen. Dus in alle oncomfort koos ik om naar de 3 daagse te gaan. Het interessante gegeven hierbij was ook dat ik echt speelde in 10 seconden met het kiezen of niet kiezen van de klas. Maar telkens ik koos voor de klas was mijn lichaam ZEER duidelijk! 

Net voor de klas kwamen al mij limitaties omhoog. Lees al de redenen die ik normaal zou gebruiken om niet te kiezen. Ken je die: “Ah nou… als het werkt dan is het niet voor mij bestemd!! En we zijn er weer vanaf… “ ???

Dus deze beruchte morgen was ik zeer fashionably late. In alle eerlijkheid, ik dacht dat ik nooit op de klas ging geraken. Ik bleef letterlijk tegen de een na andere wegversperring aanrijden. Maar ik bleef vragen: Wat is hier juist aan? Hoe wordt het nog beter? Wat is hier nog meer mogelijk? 

Mijn lichaam had al een plan bleek later! En hier gebeurde al het eerste mirakel. Onderweg naar een ontbijtplek en eigenlijk al van plan hierna richting huis gaan, want ik geraakte niet tot bij de venue, wandelende ik gewoon langs de venue…

Eens in de klas was ik WAKKER! Voor het eerst was ik in een Access Class zonder uit te checken. Ik hoorde alles! 

Dr. Dain is dan ook een super krachtige en vriendelijk invitatie om te zien, te horen, en te ontvangen. Hij IS de pratende en wandelende uitnodiging voor Being You, Changing the Word! 

Ik had al een brandende vraag op de eerste dag! En het ging over hoe vaak ik mijn zijn afzet “ten voordele” van anderen. En daar ging deels de grote conversatie dus over! Om niet meer middelmatig of alledaags te zijn, maar uit te torenen boven alles en iedereen. Being all of you and have FUN! Jezelf zijn in al zijn facetten en oneindige keuzes met plezier! 

Vandaag, een maand later na de klas, ben ik groter dan ooit tevoren! Ik ben in non-stop creatie gegaan. Ik heb veel meer plezier! Ik maak andere keuzes. Ik ben meer gedurfd. Ik kan zoveel meer ontvangen. En ik ontvang zoveel meer het cadeau die ik ben. 

De rode draad voor mij: In erkenning en uit zelfoordeel. Ik geef niet meer toe aan twijfel en zelfoordeel als ervoor! Als het opkomt kan ik het vlugger veranderen en groter blijven kiezen. Wat een cadeau! 

Wat een fantastische keuze en ik dank dan ook met plezier mijn lijf die mij steevast helpt groter te kiezen! Mega dank aan Dain die deze klas in de wereld heeft gebracht en faciliteert, al de teams die de klas mogelijk maken en voor de participanten die de klas meecreëren aan een andere wereld! 

Hoe wordt het nog oneindig veel beter dan dit? 

Liefs, Ivy Mobouck


Wil jij meer weten over de Being You Classes met dr. Dain Heer? Klik dan HIER