Right Voice For You in Parijs

Gastblog door Anton Klijnsma

 

bestand-12-12-16-21-25-27Ik had een mooi verhaal gemaakt over dat ik een hekel had aan zingen, geen goede stem had, enz. enz. Ik verwachtte ook niet dat er ook maar iemand zou zijn die er überhaupt naar zou willen luisteren. Kortom alle ingrediënten waren aanwezig om deze cursus nog heel lang te mijden en te negeren.

Tot een paar maanden geleden.

Ik zag wat deze class voor verandering bracht bij mijn Partner in Joy, en na wat ‘subtiele’ aanmoedigingen heb ik het omgedraaid: als ik zoveel weerstand heb tegen deze class, dan kan die vast veel aan mij bijdragen. Dus heb ik me opgegeven voor de class van Blossom in Parijs.

bestand-12-12-16-21-21-08

 

 

Wat gaaf was het om de energie van Blossom te ervaren, en haar aan het werk te zien. Zelfs toen ze haar stem kwijt was wist ze dat zodanig in te zetten dat het een bijdrage was voor alle aanwezigen. Dus al je de kans krijgt zou ik zeker eens een Right Voice for You doen met Blossom (Right Mom for You zoals ze het zelf zegt).

Daarnaast waren er ook veel Right Voice for You facilitators aanwezig die een bijdrage waren aan deze class. Ook die kan ik je van harte aanbevelen mocht je de class bij iemand anders willen volgen.

“Zelfs toen ze haar stem kwijt was wist ze dat zodanig in te zetten dat het een bijdrage was voor alle aanwezigen.”

8091-540x304-ffffff

Het mooiste moment van de class was voor mij op ochtend van de tweede dag. We zongen met alle ruim 70 deelnemers ‘Amazing Grace’. Elke keer in een andere toonsoort, en ondertussen werkten Blossom en de andere RVfY-facilitators 1-op-1 met deelnemers. Ze verwijderden blokkades door energie te veranderen en zo veranderen ook de stemmen.

15032275_10209540233957168_8734035172287687856_n

Wat er voor mij veranderde was dat ik voor het eerst in staat was om mijn eigen stem te horen. Niet dat ik daarvoor doof was, maar ik hoorde en voelde echt Mijn stem, alsof die daarvoor altijd weggestopt was geweest.

Ik werd enorm geraakt door de kracht en de potentie ervan en voelde mijn stem echt schudden, trillen en bulderen in mijn lichaam. Niet speciaal in mijn keel, maar vanuit mijn kern.

Wow!

Dat moment voelde ik niet alleen de kracht en potentie van mijn stem, maar de kracht en potentie van Mij. Weer kwam ik totaal veranderd terug uit een Access class, en wat ben ik dankbaar voor Access en de Access-tools in mijn leven!

Nu een paar weken later merk ik dat ik er van geniet Mijn stem te laten horen, en ook mezelf te horen. Dat ik waarneem als ik Mijn stem probeer te verstoppen en mezelf klein maak.En dat ik dat dan weer om kan draaien!

Grappig is het om te horen dat mensen vinden dat ik beter te verstaan ben de laatste tijd 🙂

rvfy_paris_featureslider_r2