Your Acoustical Body

Een class waar ik gewoon heen werd getrokken, ik gaf een foundation dus kon niet komen. Echter was de energie zo fijn dat ik aanbood om de class te delen, te promoten en dan zou ik een andere keer wel meedoen. Hahaha. Daar had ik al iets gecreëerd en ja ik was er gewoon bij.

Deze class is totaal anders dan ik tot nu toe mee mocht maken. De mate van wonderen en magie was zo aanwezig. Tijdens deze bijzonder class van dit bijzondere koppel werden ons twee body processen aangeleerd. Deze processen zijn om de polariteit uit je lichaam en systeem te halen en om je mogelijkheden te ervaren. Wowie, deze processen zijn zo heerlijk en alles veranderend. Mijn lichaam ontvangt elke dag deze processen van mezelf en is dankbaar en met kleine schokjes allerlei polariteit uit
mijn lichaam aan het releasen.

De Acoustical wavelength is amazing om mee en vanuit te zijn, leven en  creëren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het omvat zoveel meer dan deze realiteit. Magie en wonderen bestaan vanuit de magie van onszelf. We kunnen met deze akoestische vibratie die we zijn wonderlijke helingen in werking stellen, natuurlijk
afhankelijk van wat de client kiest. De oefeningen, informatie en de bereidheid van Rocco & Csilla Wunderle om vanuit de akoestische vibratie die zij zijn ons te faciliteren tot alles en meer van onszelf was prachtig om te ervaren.

Een aanrader voor als deze class nog eens naar Nederland komt of om in het buitenland te gaan volgen. Ze zijn nog een maand op Europese Tour en zullen je daar met open armen ontvangen. Ik ben nog steeds in
verwondering van deze 2,5 dag en gun jou dat ook.

 

Liefs, Anita loos