Wanneer het standpunten regent het van alle kanten: de 10 sleutels naar totale vrijheid

De tool van de maan door Stéphanie Wonders, CF

En meteen ook de favoriete tool van Stéphanie. ‘Gezond eten en leven, je baan, relaties, kinderen opvoeden, geld, noem maar een onderwerp en meestal regent het van alle kanten standpunten. Met deze tool kun je je daar vrij doorheen bewegen, onbeperkt door bepaalde standpunten, en met plezier je leven leiden. Wat kan deze Access tool voor jou betekenen? Voor mij is dit zo’n dankbare tool – het maakt dat ik het nergens mee eens hoef te zijn, en ik hoef er ook niet tegenin te gaan. Wat er ook maar is, kan er gewoon zijn. En ik kan gewoon ik zijn. Dat gun ik jou ook! Je kunt er ook meer over lezen in het boek van Gary en Dain: The Ten Keys to Total Freedom. Een aanrader! ‘

Vind het boek hier

Maak kennis met Stéphanie Wonders en IPOV Interesting Point Of View.