Wat jongeren zeggen over Access Consciousness®

Wat jongeren zeggen over Access Consciousness

 

Luca Kuenen, BP      

Luca Kuenen, BP         Linde Pampiermole, BP

Luca Kuenen (18 jaar) en Linde Pampiermole (14 jaar) zijn twee inspirerende jongeren die wonen in de mooie Achterhoek. Ze hebben kennis gemaakt met elkaar en met Access Consciousness tijdens een Lichaamsproces cursus die ze samen met hun moeders volgden in Gaanderen. Sindsdien zijn ze actief met het toepassen en het praten over de gave tools van Access Consciousness. In deze blog delen ze graag met jullie wat dit aan hun leven heeft bijgedragen en nog steeds bijdraagt.

Voor ons is Access Consciousness als een soort ‘thuiskomen’. De energie ervan is zó fijn! We hebben een hele andere kijk op het leven gekregen. En we creëren een hele nieuwe, andere toekomst! We hebben weer zin in het leven!

Luca: “Ik was 16 toen ik voor het eerst kennismaakte met Access Consciousness. Samen met mijn moeder heb ik deelgenomen aan een Access Bars cursus. Mijn moeder was al een tijdje bezig met Access Consciousness en ik vond het allemaal erg interessant. Zij leerde mij al heel veel. Het voelde eigenlijk meteen goed! Na de Bars cursus heb ik vrij snel verschillende cursussen gevolgd. Waaronder een Access X-men: The Undiscovered Possibility cursus, een Praten met Entiteiten cursus en de voor mij de meest geweldige cursus: de ‘Access Foundation’.

De Foundation heeft echt mijn wereld veranderd! In November ga ik voor de tweede keer! Daar heb ik nu al zin in! Iedere week wissel ik Bars uit met mijn moeder en/of broertje. Het maakt me rustig! We kijken nu allemaal in ons gezin ‘anders’ tegen het leven aan en stellen elkaar veel meer vragen zodat er steeds meer bewustzijn komt. Dat vind ik echt superfijn! Ik ben elke dag bezig met bewustzijn. Ik organiseer uitwisselmiddagen, geef Access Bars en Lichaamsprocessen en wil nog veel meer gaan doen en mij ontwikkelen hierin!”

Linde: “Toen ik 12 jaar was ben ik voor het eerste met mijn moeder meegegaan naar een Access Bars cursus, ik wist niet wat het precies was en had geen zin die dag. Het was uiteindelijk een hele fijne dag. Aan eind was ik zo rustig in mijn hoofd en vrolijk. Ze zeiden dat ik het heerlijk kon geven!

Een jaar ging voorbij en ik deed er niet veel meer mee, tot ik met mijn moeder bij de introductie kwam van de Praten met Entiteiten cursus. Ik ben vervolgens met haar naar een Foundation gegaan en daar ging een hele wereld voor me open.

Na de Foundation mocht ik de 3-daagse Body class volgen en dat heb ik gedaan en er volgden nog meer cursussen, zoals de Access Facelift en een Access X-men 1-daagse cursus.
Ik heb veel lieve leuke mensen ontmoet tijdens deze dagen, daar ben ik heel dankbaar voor. En ik heb nu mijn eigen bedrijfje opgezet om zelf mensen te laten ervaren wat dit allemaal voor het lichaam kan betekenen! Access Consciousness is voor mij als thuiskomen en ik kan niet wachten op wat er allemaal nog op mijn pad gaat komen!”

Het mooiste wat we nu weten is: “Door vragen te stellen krijgen we meer bewustzijn. En door te kiezen kun je je eigen toekomst creëren!”

Hoe gaaf is dat?!

Het is zo fijn om bewustzijn te verspreiden. Het geeft rust en je komt steeds meer bij jezelf terecht. We kunnen ons geen wereld meer voorstellen zonder bewustzijn… Dat is super SAAI!!!!

We weten nu dat wij ‘gewaar zijn’ en dat maakt dat we heel veel ‘energie terug kunnen sturen’ wat niet van ons is.

We wensen of hopen niet… We KIEZEN.

We trekken geen conclusies… We stellen een VRAAG.

Met Access Consciousness is het leven een heel stuk leuker!


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *