De elegantie in het creëen van ware weelde “Rust en gemak met geld”

Afgelopen december was mijn eerste kennismaking met de 2Bowmans bij de intro call voor het Prosperity and Wealth programma. Ik maak grapjes, maar als ik zeg dat het mijn leven totaal heeft veranderd dan overdrijf ik niet. Wat een verademing als je hoort hoe je anders naar je financiën en bedrijf kan kijken.

Komende uit vele jaren van kiezen vanuit schaarste begon de energie direct te veranderen. De stem van Steven die zegt ‘don’t judge yourself” komt nog regelmatig voorbij in mijn hoofd. Het is ook zo lekker om gelijk te ervaren als je anders doet en kiest daar dan ook gelijk de resultaten van ziet. Klanten komen nu uit richtingen die ik niet eerder gezien had. Andere dingen toegevoegd aan mijn bedrijf die aan het groeien zijn en in de vraag blijven zorgen ervoor dat dingen, mensen en mogelijkheden zich aan blijven dienen.

In maart ben ik naar de masterclass Wealthy and Wise in Amsterdam geweest en de gesprekken die daar plaats vonden waren zo voedend en brachten niets dan mogelijkheden. Op een chique locatie die passend is voor de masterclass zit je tussen mensen uit heel Europa. In het midden van de zaal staat een microfoon waar je  je vraag kan stellen en op dat moment begint de magie. Met magie bedoel ik dat de Bowmans voor elke vraag een vraag hebben en je oprecht verder brengen in wat jij verlangt. De mix van mensen uit verschillende windstreken en achtergronden voelde als een warm bad en je leert van iedereen.

Wat je meekrijgt vanuit deze masterclass is praktisch, je kan gelijk aan de slag. Die aanmoediging krijg je ook, waarom wachten? Just start! Jaren heb ik mezelf lichamelijk en geestelijk uitgeput vanwege geld, wat een rust en gemak heb ik nu.

Vroeger zei ik nog wel eens ‘dat stomme geld’ maar ja, geld is niet stom ik was stom.

Werken en leven vanuit ‘ik kies” in plaats van “gekozen worden” is een groot geschenk. Mijn dank is groot aan Steven en Chutisa.

Eppo Leemburg

 

Wil je meer weten over de Bowmans en hun klassen over Ware Weelde (True Wealth)? 

Website van de Bowmans

Komende klas 6 juli in Keulen