De weg naar iets nieuws…

YASODHARA ROMERO FERNANDES CF, TTTE CF

De weg naar iets nieuws, naar het heruitvinden van onszelf, de ander en de relatie met wat velen heden ten dage het ongeziene noemen, anderen dan weer het onbestaande.

Hoe vind je jouw realiteit te midden van alles wat je is aangeleerd over emoties, gevoelens en gedachtes?

Je kunt je voorbereiden op alles, maar tot het moment zelf weet je nooit hoe het gaat. Niets vermoedend opweg van de ene Body class naar de andere, gaat de telefoon. “Yasodhara niet schrikken, ik ben het, ik sta bij je moeder en het is helemaal mis.”
Ik: “ Wat is er, is mama overleden? “
X: “Nee, ik hoor haar, maar de ambulance en het urgentie team zijn hier en ik dacht ik moet je bellen, voorgevoel.
Ik: “Kan je de telefoon doorgeven aan de dokter?”

15 minuten, 30 minuten, … Wat zijn ze toch aan het doen? Gaat ze naar het juiste ziekenhuis? Hoe gaat het met haar? Niemand die het zeggen kan.

Bijna 2000 km ver weg met de auto, wetende dat er geen juiste keuze is en je alleen kunt vragen naar wat het meeste creëert.

Het mooie aan bewustzijn is dat alles mogelijk is. Het nare van gedachtes, gevoelens en emoties is dat ze alles in de war sturen en ons weghouden bij helder weten en waarnemen.
Mmm, wie kan ik bellen die me vragen kan stellen, zonder standpunt te hebben over wat ik kies? Ondertussen was m’n moeder lekker bij me in de auto gekropen. “Mams, je lichaam is onderweg naar spoed.. Wat doe je hier?” Vreedzaam en blij, verlost van haar lange lijden, zat ze naast me op de bijrijderstoel. Samen onderweg naar de Body class.

Onze relatie kreeg een nieuwe start leek het wel. Eén waar veel meer bewustzijn en ruimte mogelijk was dan voorheen. Wat fijn en godzijdank de Talk To The Entities tools. Anders had ze waarschijnlijk jaren aan mijn arm moeten trekken voor ik bereid was dit gesprek en avontuur met haar aan te gaan.

De gewaarwording die ik gek genoeg ontving was dat ze zonder lichaam zoveel meer kon ontvangen en leren over lichaamsbewustzijn. Bijzonder!

En toch… kan ik dit maken?

Mijn grootste persoonlijke vraag was en die blijkt ook vanuit velen te komen:
Is het echt ok, als ze straks sterft en ik haar niet meer zie, is het dan echt ok? Ook voor ons beiden en in de toekomst?” Vreemd om deze vraag te stellen terwijl ze nog steeds naast me zat, maar goed er lopen op zo’n moment toch verschillende realiteiten door elkaar heen.

Dit vraagt je anders te zijn. Hoe kom je het snelste thuis, kan iemand me ophalen? Vlieg ik gewoon? Blijf ik hier? Niets was helder. 

Welke informatie mis ik om een makkelijke keuze te maken?
En toen kwam het verlossende woord van één van de artsen, “mevrouw wat er ook gebeurd u mag pas over 4 dagen uw moeder bezoeken, Corona regelgeving.”

Een paar uur later heb ik ‘mijn moeder’ nog aan de lijn gehad in het ziekenhuis. Of alleszins iets wat haar lichaam nog in leven hield.

Wist je dat vaker dan niet verschillende wezens een lichaam delen over een levenstijd van het lichaam? In dit geval noem ik ze meelifters, niet de meest leuke. Ik denk dat als ik nooit had geleerd dat andere wezens een lichaam kunnen overnemen, deze ervaring zwaar traumatisch zou zijn geweest, echter in dit geval, was het alleen wansmakelijk dat ze de telefoon zo maar hadden doorgegeven en verder toch ook wel een beetje geinig.

Praten met entiteiten is voor mij meestal humoristisch, zelfs in dit geval, dacht ik: “zo wat zit er daar in! Mijn goeie god, alles behalve mijn moeder!”

Die avond voor het slapen gaan, kreeg ik plots een paniekaanval in bed. Nooit gehad en dus ook een zeer duidelijk teken dat dit geen paniekaanval was maar gewaarzijn.

Wat is dit? Mama? Ja hoor, het was van haar.
Wat is dit? Is het tijd om te gaan? Waow veel entiteiten heb ik gefaciliteerd, maar in dit geval mijn moeder helpen met haar lichaam. Kan ik dit?

Entiteiten clearen noemen we dat in Talk To The Entities. Met deze tool gaat het erom dat de wezens bewust worden dat ze vastzitten vanuit onbewustzijn en kunnen kiezen om te vertrekken.

Was ik bereid om haar los te laten?
Ik sloot mijn ogen en nam nog een diepe adem in en een laastste uit.

Die nacht is ze ingeslapen. Het begin van een nieuw avontuur.
Ik ben zo dankbaar voor alle tools, Shannon, Gary en Dain, maar ook voor iedereen die mij bestond en bereid was om dit anders te doen.

Er is altijd een mogelijkheid voorbij trauma en drama, die magisch en ontembaar is, de realiteit van bewustzijn! Wat als de dood niet was wat we denken dat het is? Wat als de doden levendiger zijn dan ooit? En wat als nu het moment is om de krachten te gaan bundelen en meer bewustzijn te gaan toelaten voor ons en hen. Je bent niet alleen, nooit!

Wil je meer weten over Talk to The Entities kijk dan op www.TalkToTheEnties.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *