Jouw Keuze Zal Jouw Realiteit Veranderen – door Gary Douglas

Gary-may2016Als jij bent zoals de meeste mensen, dan ben jij jouw hele leven bezig geweest om een keuze te maken van het menu van deze realiteit.

Het menu van deze realiteit is: Jij bent juist, jij bent fout, jij bent goed, jij bent slecht, jij bent beperkt, jij bent niet beperkt. Niets van dit alles gaat over wat er werkelijk mogelijk is voor jou dat je zelfs nog nooit in overweging hebt genomen.

Ik kijk nooit naar wat er goed of slecht is, juist of fout. Welke keuze het ook maar is, ik kijk altijd naar: “Wat gaat dit creëren? Hoe gaat deze keuze een andere mogelijkheid creëren? Hoe kan deze keuze een grotere mogelijkheid creëren dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden?”

Het Koninkrijk van Ware Keuze is het herkennen dat alles wat jij kiest een andere wereld creëert. Wil jij een andere wereld creëren? Kies dan. Stop ermee net te doen alsof jouw keuze niet belangrijk is. Jouw keuze vanuit de staat van bewustzijn zal een verandering creëren in de realiteit van iedereen.

Jouw keuze zal de realiteit veranderen. Wees je daar alsjeblieft van bewust.

Is dit wat jij wilt creëren? Kies het dan!

Mensen hebben altijd geweten dat ze speciaal  zijn. Ze denken “Ik moet speciaal zijn, ik moet speciaal zijn, ik moet speciaal zijn.” Maar ze claimen het niet echt. Ik wist ook altijd dat ik speciaal was, maar niemand anders zag het, dus ontkende ik het. Ik wilde een andere realiteit, maar niemand anders kon die realiteit zien, dus wees ik het af. Ik wist dat er iets was wat ik kon doen, dat een verandering voor de wereld kon creëren, maar ik kon het niet vinden – omdat ik liever naar waarde zocht in de binnenzak van ieder ander, dan in mijn eigen binnenzak.

Ieder van ons, als het geschenk dat we zijn, heeft iets te bieden dat alles zou kunnen veranderen. Je moet in je eigen binnenzak kijken om de gave te vinden die er jouw hele leven al geweest is. Jij weet dat het er is. Jij weet dat je het hebt. Maar in plaats van het te claimen, kijk je altijd in de realiteit van iemand anders, om daar te proberen iets van waarde te vinden.

Jij bent een uniek geschenk aan de wereld. Erken je dat wel eens? Wat is er voor jou nodig om te erkennen wat je bent, waartoe je in staat bent en wat je nog niet gekozen hebt, dat als je het zou kiezen, het alles zou veranderen?

Hoeveel keuzes die er beschikbaar zijn voor jou erken je niet, dat als je ze zou erkennen, het de wereld zou veranderen in hetgeen je zou willen dat het is?

Gary Douglas en dr. Dain Heer faciliteren beide de cursus Choice of Possibilities, op locaties over de hele wereld. Bekijk de video hieronder om meer te weten te komen over de cursus!

Klik hier om een lijst te bekijken van alle COP klassen die over de hele wereld gehouden worden.

 

(de oorspronkelijke tekst in het Engels van deze blog vind je hier – vertaling: Caro Joy en Petra Siemers)