Ze voelde zich fantastisch en ik kreeg de schuld!

Thiska van den Heuvel, BF

In samenwerking met een heel fijne horeca/streekwinkel en twee andere geweldige Bars Practitioners heb ik in september gratis Bars Sessies aangeboden in Abcoude. Een magische dag vol dankbare mensen, prachtig weer, mijn dochter van bijna zes die in volledige co-creatie was met ons, met totaal gemak.

Jong en oud kwamen liggen, mensen van ver en mensen die daar toevallig net koffie hadden gedronken. Iedereen was blij en leuk en positief.

Ik kan enorm uitwijden over alles aan deze de dag en de aanloop ernaartoe, want alles liep met zoveel gemak!

Wat er uitsprong is de sessie met een vrouw die ik ken uit mijn studententijd. Ze had mijn promofilmpje gezien waarin ik mijn verhaal deelde met betrekking tot zelfmoord.

(Filmpje is in het Engels)

Ze kon niet anders dan hierbij zijn. Ze had een halfuur zitten huilen na dat filmpje. Het had echt iets losgemaakt. Ze vertelde dat zelfmoordgedachtes haar niet vreemd waren maar dit nooit echt hardop had durven zeggen.

Ze smolt zodra ik de energy pull aanzette en kon volledig ontspannen. 20 min later stond ze op met de welbekend after-bars-blik. Heldere ogen, ruimte, rust.

100 kilo lichter en met weinig woorden verder maar vol dankbaarheid vertrok ze haar drukke weekend weer in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *